loading

10. decembra  marketing menadžerica Opel Hrvatska i Bosna i Hercegovina, Marija Klaić, održala je predavanje studentima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Studenti diplomskog studija, smjer Marketing tako su imali priliku iz prve ruke čuti kako funkcionira suradnja između branda i brand ambasadora.

Iako je studentima bilo najavljeno da će na predavanju imati gosta predavača, te su se odazvali u velikom broju, nikako nisu mogli očekivati iznenađenje koje im je priredio Opel. Naime, osim Marije i kolega iz marketing tima predavanju su prisustvovali i Opel brand ambasadori; voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek, glumica Mila Elegović, dizajnerica Aleksandra Dojčinović i pjevač grupe Vatra Ivan Dečak.

Predavanje je bilo nastavak uspješne suradnje Ekonomskog fakulteta i Opela, a koliko je predavanje bilo uspješno i zanimljivo potvrđuje činjenica da ga uz nositeljicu kolegija prof. dr. sc. Đurđanu Ozretić Došen nisu propustili ni mnogi drugi predavači s fakulteta.

Nakon predavanja zajedničkim fotografiranjem u knjižnici fakulteta simbolično je završeno ovo zanimljivo i edukativno druženje.Idite na vrh