loading

Opel i vodeći lifestyle magazin Storybook ponovno će odmjeriti snage na stazi Karting Arene Zagreb u sklopu drugog Storybook speed daya, povodom predstavljanja Opel Corse OPC. Događanje će se održati u srijedu, 15. lipnja 2016., u 20 sati, kada će dva tima pokazati svoje vozačke sposobnosti.

 

Poznata imena brane boje dvaju timova, koja čine po šest članova. Iz Storybookovog tima izdvajamo arhitekta i Storybookovog kolumnista Antu Vrbana, voditeljicu Antoniju Stupar Jurkin i glavnu urednicu Storybooka Vedranu Čarapović. Boje Opelova tima ponovno će braniti voditeljica i instruktorica fitnessa Renata Sopek i višestruki prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj, a kao novo pojačanje timu priključit će se i frontmen grupe Vatra Ivan Dečak.

 

S obzirom na to da je pobjedu na prvom Storybook speed dayu odnio Opelov tim, u tijeku su velike pripreme obaju timova - Opelova kako bi obranio naslov, a Storybookova kako bi pobijedio.

 

Nova Opel Corsa OPC najbrža je pripadnica nove generacije Corsi i odražava Opelovu sportsku tradiciju, utjelovljuje njemačko inženjerstvo, emocionalan dizajn i prepoznatljivu voznu dinamiku. Impresivno dokazuje koliko su visoko Opelovi inženjeri postavili standarde u segmentu sportskih malih automobila. Opel Corsa OPC pokazuje svoj pravi karakter na zavojitim brdskim cestama, pa čak i na trkalištu, a toliko ju je zabavno voziti da nećete htjeti izići iz nje. „Tipični OPC – jednostavno čista strast“, rekao je oduševljeno glavni izvršni direktor Opel Grupe dr. Karl-Thomas Neumann.

Idite na vrh