loading

10. novembra u Berlinu nova Opel Astra je osvojila nagradu zlatni volan. Najznačajniji Opel model osvojio je nagradu u svojem C segmentu automobila. Zlatni volan je nagrada koja se tradicionalno dodjieljuje najboljem automobilu u organizaciji časopisa Auto Bild i Bild am Sonntag, a žiri je sastavljen od čitatelja, stručnjaka I poznatih ličnosti.




Glavni izvršni direktor Opel grupe dr. Karl-Thomas Neumann i glavna direktorica marketinga Tina Müller sudjelovali su u svečanosti održanoj u dvorani Axel-Springer-Haus i primili nagradu od glavnih izvršnih urednika Marion Horn (Bild am Sonntag) i Bernda Wielanda (Auto Bild).

 

“Najvažnija nagrada za najbolji Opel koji smo ikad napravili! I najvažniji automobil u našem portfelju. Mi u Opelu iznimno smo ponosni na ovu nagradu 'Zlatni upravljač'. Ona dokazuje da se sav naš trud isplatio. Nova Astra sinonim je za laganu izvedbu, visokoučinkovite motore, bolje pakete opreme, značajke iz luksuzne klase, revolucionarne mogućnosti povezivanja i vrhunsku kvalitetu“, rekao je presretni dr. Neumann na svečanosti dodjele nagrada.

 

Opelova glavna direktorica marketinga Tina Müller dodala je: “Naša nova Astra u svim je segmentima predodređena je za najveće uspjehe, kao što se moglo vidjeti u videoisječku na temu kvantnog skoka. Već smo primili više od 40 000 narudžbi za novu Astru, a danas smo osvojili i ovu važnu nagradu, pa svi možemo biti prezadovoljni. Opel je ponovno na vrhu – a Astra je naša glavna zvijezda!“


Idite na vrh