loading

Rüsselsheim. Opel Combo može biti ponosan na još jedan veliki uspjeh: ovaj svestrani automobil namijenjen obiteljima, tvrtkama ili rekreativcima osvojio je prvo mjesto u DEKRA-inom izvješću o rabljenim vozilima za 2016. godinu i ponio titulu pobjednika u svojem segmentu nakon dominiranja kategorijom karavana/malih kombija. Automobili su bili ocjenjivani na temelju rezultata u glavnim zakonski propisanim testiranjima.

 

Priznanje od DEKRA-ina izvješća o rabljenim vozilima uvijek je posebno značajno jer se kvaliteta vozila mjeri neovisno o njihovoj cijeni. Combo je uzor u klasi jer je pouzdanost vozila ključan čimbenik vrijednosti, posebno za prodavače“, rekao je direktor Opelovih flotnih vozila, Frank Hägele, na svečanosti dodjele nagrade. 

 

 

 

Portfelj lakih gospodarskih vozila jedan je od glavnih stupova Opelove strategije rasta DRIVE! 2022. Između ostalog, plan obuhvaća 80-postotno povećanje prodaje lakih gospodarskih vozila na 150 000 vozila godišnje. Opel Combo, Vivaro i Movano glavni su tvrtkini igrači na tom području. Spektar modela Comba sastoji se od dviju osnovnih karoserijskih izvedbi: s dugim i kratkim međuosovinskim razmakom. Obje su vrste dostupne u varijanti dostavnog vozila kao furgon ili model bez prozora te kao peterosjedna ili sedmerosjedna verzija za prijevoz putnika.

 

Godišnje izvješće koje objavljuje DEKRA temelji se na posebnoj analizi kvarova koji se otkriju prilikom tehničkih pregleda, pa time omogućuje donošenje zaključaka koji se tiču kvalitete vozila. Posebna se pozornost pridaje dijelovima podložnim trošenju kao što su kočnice ili amortizeri. Analizirano je oko 15 milijuna tehnički pregledanih vozila u 11 različitih segmenata.

Idite na vrh