loading

OPEL ASSISTANCE PLUS.

Asistencija za rabljena Opel vozila.

Od 1. aprila/travnja 2012. godine, stupio je na snagu Ugovor o pružanju usluga „Opel Assistance Plus” za rabljena vozila marke Opel koji je potpisan sa Opel partnerima u BiH.

 

Opel Assistance Plus predstavlja zajednički projekat firme BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. i svih ovlaštenih OPEL servisa/prodavača u BiH. U okviru navedenog projekta, BIHAMK ASISTENCIJA pruža usluge u BiH i Evropi, te rabljena vozila marke Opel, imaju pravo na usluge „Opel Assistance Plus“ u trajanju od 12 mjeseci, pod uslovom ako održavaju vozilo u ovlaštenom servisu nakon isteka trajanja garancije mobilnosti proizvođača, odnosno ukoliko izvrše redovan servisni pregled u ovlaštenom Opel servisu. Na usluge „Opel Assistance Plus“ za rabljena vozila, imaju pravo i vozila koja su kupljena u toku 2011. godine, odnosno ako korisnik u toku trajanja garancije mobilnosti proizvođača želi produžiti garanciju mobilnosti za idućih 12 mjeseci, isto može učiniti u dogovoru sa ovlaštenim servisom/prodavačem. Nakon isteka 12 mjeseci, na slijedećem servisnom pregledu se može produžiti vremensko trajanje usluga u okviru „Opel Assistance Plus” za narednih 12 mjeseci, ukoliko su ispunjeni uslovi proizvođača, matičnog servisa i davaoca usluge.

 

Opel Assistance Plus organizuje usluge pomoći na cesti i dodatne usluge na području BIH i Evrope. U okviru usluga pomoći na cesti spadaju:

  • otklanjanje kvara na vozilu, te ukoliko se kvar ne može otkloniti na licu mjesta,
  • vozilo se transportuje do najbližeg ovlaštenog servisa.
  • U slučaju saobraćajne/prometne nezgode, vozilo ima pravo na izvlačenje  sa nepristupačnih terena na sigurno mjesto gdje se vozilo može utovariti, odnosno izvršiti prijevoz do najbližeg ovlaštenog servisa.

 

U dodatne usluge spadaju:

  • organizacija zamjenskog vozila,
  • organizacija smještaja,
  • organizacija taxi prijevoza i rezervnih dijelova u inostranstvu te
  • organizacija povratka kući/nastavka putovanja.

 

Korisnički brojevi telefona za Opel Assistance Plus koji su dostupni 24/7/365:

 

0800 202 44 - free phone za pozive iz BiH

+387 33 282 101 -  za pozive iz inostranstva/inozemstva

Idite na vrh